Ik bied persoonlijke empowerment coaching op basis van Ayurveda voor mensen die zoeken naar een gezonde en gebalanceerde manier van leven. Met name voeding en energiebalans zal de focus hebben. Dit kan heel verschillende aanleidingen hebben:

  • Je wil graag elke dag lekker in je vel zitten en natuurlijke flow voelen.
  • Je bent bezig met je voeding en hoe je dat kan inzetten voor meer energie.
  • Je voelt je niet altijd vitaal, bijv. door vermoeidheid, energiedips en lage weerstand.

De focus ligt op jouw persoonlijke constitutie en leven naar je unieke natuur. Ayurveda bied hiervoor heel simpele maar krachtige principes die een kompas kunnen bieden om steeds gevoeliger te worden voor de signalen en hiernaar te leven.

Ik geloof niet in het volgen van regels en adviezen van een ander, maar wel in het vergroten van je eigen inzichten en intenties voor je dagelijkse routines en leefwijze. De coaching richt zich op het totaalplaatje van lichaam en geest, dus zowel een combinatie van voeding, mindset en leefstijl. Ik help bij het omzetten van je wensen naar concrete actie. Want leven in balans is vooral doen en ervaren wat voor jou werkt in plaats van alleen praten en dromen hierover. Dat is niet altijd makkelijk, maar ik help je daar heel graag bij!

cropped-areyouveda_logo_zwart_vrijstaand1.png

%d bloggers liken dit: