Ayurvedisch consult
60 min / 60 €
Online consult is mogelijk.

Volledige lichaamsmassage
60 tot 90 min / 60-90 €
De volledige ‘Abyhanga’.
Kennismaking = 15 minuten 

Diverse oliebehandelingen
60 min / 60 € 
Hiervoor wordt eerst een consult ingepland.
Massage en behandelingen kunnen worden gecombineerd:

 • Shiro Pichu
  Shiro betekent ‘hoofd’ en pichu is in dit geval een katoenen gaas. Dit is een fysiek en mentaal vitaliserende èn kalmerende oliebehandeling voor het hoofd, waarbij er een gaas wordt verbonden op de kruin van je hoofd en er warme olie op wordt gegoten. Het hoofd wordt beschouwd als een belangrijk marma (energiepunt) waar ook alle indriya’s (zintuigen) aanwezig zijn. Het aanbrengen van olie op het hoofd voedt prana (levensenergie) en de zintuigen.
 • Karna Purana
  Karna verwijst naar ‘oor’ en purana betekent ‘vol’. ‘ De therapie omvat het voorzichtig vullen van de oren met warme medicinale kruidenolie totdat de gehoorgang gevuld is met de olie. Eenvoudig gezegd krijgt het binnenoor een smerend kruidenbad. Dit wordt toegepast voor gehoorstoringen, overmatig oorsmeer, tinnitus, stress/sensorische uitputting, overbelast zenuwstelsel, insomnia, stijve kaakspieren e.a. Het is een bijzonder ontspannen behandeling waarbij je even helemaal naar binnen keert.
 • Nasya
  ‘Nasya’ betekent neus. De applicatie van druppels medicinale olie in de neus wordt gebruikt voor diverse fysieke, hormonale en mentale disbalans. Het is reinigend en voedend. In mijn praktijk pas ik het met name toe om de hormonale en mentale functies te verbeteren, voor een betere ademhaling (prana opname) en voor stressverlichting. Nasya balanceert alle dosha’s, reinigt de sinussen en voedt/activeert diverse marma’s.
 • Kati/Janu/Greeva Basti:
  ‘Basti’ betekent iets binnen houden, in dit geval olie dat op een plek wordt gehouden door een rind van deeg dat op het lichaam geplaatst wordt waarin de warme medicinale olie wordt gegoten. De plek hangt af van jouw pijn/blessure klachten: Kati (rug), Janu (knie), Greeva (nek/schouders). Het verlicht pijn, stijfheid, ontsteking en zwakte van gewrichten waar een blokkade is ontstaan. Deze behandeling dient herhaalt te worden voor een optimaal resultaat.
%d bloggers liken dit: