Ik verzorg diverse workshops om Ayurvedische inzichten en praktische tools over te dragen. Naast het actuele aanbod (zie hieronder) zijn workshops ook op aanvraag te organiseren. Dit kan in groepen en/of in kleine privé sessies van 3-5 mensen. Bijvoorbeeld:

  • Introductie in Ayurveda
  • Ayurvedische kookworkshop
  • Ayurvedische Yoga
  • Voeding en Leefstijl

Actuele workshops

26 oktober 2019 – Ayurveda & Yoga

Ayurveda en Yoga zijn ‘sister sciences’. Het is zo’n prachtige combinatie dat we jullie daar graag een middagje in willen meenemen. Beide zijn gericht op de balans in je body-mind-soul en de verbinding daartussen. Hoe meer je er mee bezig bent, het ervaart en erover praat, hoe meer je die verbinding en eenheid gaat voelen. Ayurveda en Yoga bieden hiervoor hele praktische tools die we graag met jullie delen voor leven in balans.

Tijdens deze workshop gaan we technieken uit beide werelden doen en ervaren. De middag zal in het teken staan van wat onderliggende filosofische principes en ervaringsgerichte meditatie, pranayama en asana’s waarbij je de focus gaat leggen op het observeren van de effecten bij jezelf. Het zien en voelen van de bewegingen in je lijf en het vertrouwen van en in je lichaam. En het zien en voelen van de bewegingen in je geest, je emoties en gedachten. We zien jullie graag bij dit middagje bewust zijn.

Door: Paulien Taken & Lisanne Jansen
Wanneer: Zaterdag 26 oktober
Tijd: 13:00-16:30 uur
Kosten: 35 euro
Waar: Bodhi Yogashala, Bloemerstraat 71 in Nijmegen
Aanmelden: www. momoyoga.nl/bodhiyogashala/inschrijven

Lente 2019

data

 

 

 

%d bloggers liken dit: