Ik verzorg workshops om Ayurvedische inzichten en praktische tools over te dragen. Naast het actuele aanbod (zie hieronder) zijn workshops ook op aanvraag te organiseren. Dit kan in groepen en/of in kleine privé sessies van 3-5 mensen. Bijvoorbeeld:

  • Introductie in Ayurveda
  • Ayurvedische Yoga
  • Ayurvedische Voeding en Leefstijl
  • Ayurvedische kookworkshop

Actuele workshops

Najaar 2020

Ayurvedic Yoga
In een drieluik deel ik graag de ayurvedische toepassingen van yoga. Gericht op leven in balans met de natuur en je eigen (unieke) energietype. In elke les staat een dosha centraal om mee kennis te maken: wat zijn de kenmerken van deze energie, hoe kan je dit waarnemen bij jezelf en hoe kan je deze energie balanceren? Ik neem je mee in de wereld van de elementen, prana, agni en de dosha’s. Elke les is een mix van 50% asana’s en pranayama, 50% meditatie en ayurvedische inzichten voor je daily practice.

  • PITTA – Vrijdag 16 oktober -19:00-20:15
  • VATA –  Zaterdag 21 november – 12:30-13:45
  • KAPHA – Zaterdag 12 december – 12:30-13:45

@Bodhi Yogashala Nijmegen. Aanmelden kan via Momoyoga . Dit kan ook als losse les, dus zonder abonnement van Bodhi.

Najaar 2019

Ayurveda & Yoga
Ayurveda en Yoga zijn ‘sister sciences’. Het is zo’n prachtige combinatie dat we jullie daar graag een middagje in willen meenemen. Tijdens deze workshop gaan we technieken uit beide werelden doen en ervaren. De middag zal in het teken staan van wat onderliggende filosofische principes en ervaringsgerichte meditatie, pranayama en asana’s waarbij je de focus gaat leggen op het observeren van de effecten bij jezelf. En het zien en voelen van de bewegingen in je geest, je emoties en gedachten. We zien jullie graag bij dit middagje bewust zijn.

Door: Paulien Taken & Lisanne Jansen
Aanmelden: www. momoyoga.nl/bodhiyogashala/inschrijven

Lente 2019

data

%d bloggers liken dit: